Opinie

NK pracownia fryzjerska – OPINIE

W naszym salonie szczególnie liczą się relacje z Klientem, dlatego też bardzo zależy nam na 100% zadowoleniu i pełnej satysfakcji z realizowanych przez nas usług. Jest nam bardzo miło, gdy nasze starania mają swoje odzwierciedlenie w tak miłych opiniach.

NK pracownia fryzjerska
4.8
powered by Facebook
Iwona Kantor
Iwona Kantor
2020-03-23T22:18:15+0000
Zdecydowanie polecam Pracownię i Natalię, która jest niezastąpioną profesjonalistką a jednocześnie ma artystyczne podejscie do każdej fryzury. To stylistka, fryzjerka i wizjonerka w jednym!!! Mam do niej pełne zaufanie i już od lat jestem stałą klientką Natalii i NK Pracowni Fryzjerskiej i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Dlatego polecam wszystkim z całego serducha❤read more
Agnieszka Rożanów
Agnieszka Rożanów
2020-03-16T13:15:53+0000
Wizytę w salonie pani Natalii zaplanowałam miesiąc wcześniej,nie mogłam doczekać się zmiany mojego wizerunku! Niestety bardzo się rozczarowałam. Po pierwsze koloryzacja. Pani Natalia zaproponowała mi,że zrobi mi od głowy ciemniejszy kolor a do dołu jaśniejszy. Mieszała farby w dwóch miseczkach. Mimo wielu wysiłkow ani ja ,ani nikt z moich znajomych nie zauważył dwustopniowej koloryzacji,jeden kolor na całości! Po drugie strzyżenie. Byłam gotowa na metamorfozę,zapytałam panią Natalię o propozycje. Włosy mam gęste, grube, długie, więc miała pole do popisu. Zaproponowała mi jedynie boba,ale ja nie chciałam takiej opcji,więc odświeżyła mi jedynie to co już miałam,czyli mega odrośniętą górę i wystający z pod tego kaptura tył. Nie zmieniła praktycznie nic w stosunku do tego z czym przyszłam,a mówiłam wyraźnie,że chcę zmiany i daję jej wolną rękę. Do tego było to wszystko zrobione krzywo,asymetrycznie,powygryzane dziury,no po prostu dramat!!! Mam 46 lat i nigdy nie miałam tak okropnie ściętych włosów! Po umyciu nie mogłam dojść do ładu i dopiero zobaczyłam zakres zniszczeń…Po tygodniu poszłam z podkulonym ogonem do swojej fryzjerki,która poprawiła znacznie mój wygląd i dobrała fryzurę do mojej twarzy. Jeszcze ze dwa razy i wyprowadzi moje włosy z tego koszmaru! Ja nie jestem osobą mega wymagającą i wychodzę z założenia,że włosy i tak odrastają,więc nie ma się co przejmować,ale taki brak umiejętności to już przesada! Salon ładny ,kosmetyki dobre,reszta zdecydowanie na nie! NIE POLECAM!!!read more
Violetta Kowalczyk
Violetta Kowalczyk
2020-02-03T19:50:23+0000
Będąc na urlopie we Wrocławiu przypadkiem trafiłam do salonu Pani Natalii. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Profesjonalizm, atmosfera w salonie oraz ogromne umiejętności pani Natalii zachęcają do kolejnych wizyt. Napewno jeszcze nie raz odwiedzę pracownie fryzjerską, mimo że na codzień mieszkam w Bydgoszczy. 😊read more
Adriana Zawiślan
Adriana Zawiślan
2019-12-11T09:40:18+0000
Świetny salon z profesjonalną obsługą. Włosy uratowane po domowym farbowaniu;). Serdecznie polecam
Marti Marti
Marti Marti
2019-11-29T22:36:37+0000
Najlepszy salon we Wrocławiu!!! Wspaniałe miejsce z profesjonalną obsługą. Z całego serca polecam!!!!
Ewelina Ludwiczak
Ewelina Ludwiczak
2019-11-27T18:38:28+0000
Miła i profesjonalna obsługa, zabieg wykonany z ogromną precyzją i starannością. Chodzę tutaj na koloryzację, strzyżenie i zabiegi pielęgnacyjne. To jedyny fryzjer we Wrocławiu, który potrafi ujarzmić moje niesforne włosy. Piękny efekt za każdym razem 🤩😍read more
Magda Ka
Magda Ka
2019-11-11T13:36:09+0000
Wspaniałe miejsce, z cudowną atmosferą a przede wszystkim mega profesjonalną obsługą. Zaproponowane zmiany okazały się strzałem w dziesiątkę. Do tego przed farbowaniem dokładnie omówiłysmy stan moich włosów, no i oczywiście efekt. Cała wizyta była niezwykle relaksująca a efekt przerósł oczekiwania. Pozytywnie oczywiście. Polecam wszystkim których do tej pory stresowały wizyty u fryzjera 😀read more
Marta Fabich
Marta Fabich
2019-08-07T07:43:51+0000
Ja również należę do grona zadowolonych klientek i serdecznie polecam strzyżenie u pani Natalii. Profesjonalne doradztwo i dobór fryzury. Długo szukałam fryzjera we Wrocławiu, który sprawi, że moje dość trudne włosy w końcu będą ze mną współpracowały podczas modelowania. Znalazłam 🙂 i z wielką przyjemnością nalad będę korzystać z usług Pracowni 🙂read more
Ewa Mąkosz
Ewa Mąkosz
2019-08-06T20:35:37+0000
Miejsce , gdzie spotyka się profesjonalizm i wiedzę połączoną artystycznym sercem Natalii…💗
Ola Otłowska
Ola Otłowska
2019-08-02T08:06:13+0000
Polecam ten salon 🙂 Piękne upięcie ślubne, które trzymało się bardzo długo! Nic się nie zepsuło mimo manipulacji z welonem. Super wnętrze i miła atmosfera odstresowały mnie tego dnia 😀read more
Magdalena Burbo
Magdalena Burbo
2019-07-11T08:49:39+0000
Poszłam do pracowni NK z polecenia i polecenie przekazuje dalej bo warto 🙂 Doradztwo i cięcie na najwyższym poziomie. Przemiła obsługa. Wrócę na pewno!read more
Michał TE
Michał TE
2019-02-05T11:26:01+0000
Polecam i dziękuje Darii za super” nieklasyczną fryzurę „ 😉
Kinga Derlatka
Kinga Derlatka
2019-01-17T18:58:11+0000
Umiejętności, poczucie estetyki, dbałość o najmniejsze detale oraz atmosfera panująca w salonie są na najwyższym poziomie. Polecam ❤️read more
Justyna de Bruin
Justyna de Bruin
2018-12-10T12:17:57+0000
Cudowne doswiadczenie! Bardzo mila i profesjonalna obsluga. SPA dla wlosa i dla duszy 🙂 Do Pani Natalii trafilam dzien przed przyjeciem weselnym, moje wlosy byly suche i zniszczone po zabiegach w innym salonie fryzjerskim. Pani Natalia w ciagu godziny przywrocila moje wlosy do dawnego stanu, dzieki czemu fryzura kolejnego dnia wygladala olsniewajaco. Fryzura trzymala sie jeszcze dzien po weselu. Najlepszy zaklad fryzjerski we Wroclawiu, goraco polecam! ☺️read more
Maria Makowska
Maria Makowska
2018-12-09T18:34:49+0000
Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Wykonanie nie dość, że piękne to równie trwałe. Fryzura nawet na drugi dzień była przepiękna. Dziękuje za zjawiskową stylizację. Salon godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona! Pozdrawiam panie 😘read more
Matylda Bruniecka
Matylda Bruniecka
2018-11-22T12:51:55+0000
Miejsce absolutnie godne polecenia! 💯😍 ❤️
Domka Dobrowolska
Domka Dobrowolska
2018-11-17T13:28:15+0000
Super fryzjerki! Doradzają, podpowiadają i służą radą. Wszystko profesjonalnie i widać, że z pasją. Polecam! 😀
Paulina Kuklińska
Paulina Kuklińska
2018-11-08T12:10:07+0000
Piękny salon, fantastyczna atmosfera i profesjonalna obsługa. Pani Julia pomogła uratować nieudane cięcie, dobrala odpowiedni zabieg regenerujący, cała wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Nareszcie znalazłam miejsce, do którego wrócę z przyjemnością 🙂read more
Marta Walicka
Marta Walicka
2018-11-07T20:19:46+0000
Trafiłam do tego salonu po nieudanej koloryzacji, z różnymi odcieniami na moich włosach. Dzięki fachowej pomocy Pani Julii udało się uzyskać zaskakujący efekt – piękny, jednolity kolor. Polecam z całego serca!read more
Marz Ena
Marz Ena
2018-11-06T18:22:33+0000
Poszukiwałam fryzjerki, która pocieniuje moje włosy oraz doradzi w jaki sposób zrobić to najlepiej. Wybrałam się do Pani Ani, która w profesjonalny sposób zajęła się moimi włosami i stworzyła fryzurę, spełniającą moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do Klienta oraz wystroju/atmosfery, która panuje w salonie. Polecam Serdecznie!read more
Beata Hyt
Beata Hyt
2018-10-29T13:07:11+0000
Wybrałam to miejsce ze względu na wiele pozytywnych opinii i całą masę poleceń jakie można znaleźć na facebooku – i się nie zawiodłam. Wyszłam z małą metamorfozą na głowie. Ledwo przekroczyłam próg salonu i od razu usłyszałam pierwsze komplementy od obcych ludzi jak świetnie wyglądam – cudowne uczucie. A jeszcze lepsze jest to, że codziennie patrząc w lusterko mogę powiedzieć sobie to samo 😂 Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu, zwłaszcza takim bojkom jak ja, którzy idąc do fryzjera modlą się o pozytywny efekt końcowy i boją się czy nie wyjdą z wyciętymi „zębami” czy „poziomami” na włosach 😝read more
Judyta Tomczak-Wszelaki
Judyta Tomczak-Wszelaki
2018-10-28T21:39:55+0000
Po przeprowadzce bardzo długo szukałam ‚swojego’ fryzjera we Wrocławiu, szczególnie zależało mi na dobrej koloryzacji i przekonaniu, że mogę liczyć na profesjonalne doradztwo. Bez powodzenia, więc uparcie raz na jakiś czas jeździłam do Łodzi, gdzie zostawiłam swój sprawdzony salon, ale z moim zamiłowaniem do czerwieni i rudości to było zdecydowanie za daleko i za rzadko. Aż trafiłam do pracowni NK. Po kolejnej już wizycie mogę z czysty sercem stwierdzić, że nie muszę dalej szukać. Jest we Wrocławiu ktoś, kto dobrze traktuje moje włosy. Dziękuję, polecam i do zobaczenia pojutrze 😉read more
Kasia Ida Zdunek
Kasia Ida Zdunek
2018-10-22T15:09:15+0000
Z Całego Serca polecam! Cudowna atmosfera, czysty relaks 🙂 Dziewczyny oferują wspaniałą i profesjonalną obsługę. Miałam przyjemność być w salonie już kila razy i szykuję się na kolejną wizytę 😉read more
Marta Kozłowska
Marta Kozłowska
2018-10-15T16:06:52+0000
Od dłuższego czasu we Wrocławiu sporo się mówi o pracowni NK i słyszałam tyle 👍 pozytywnych opinii, że aż sama nie omieszkałam i poszłam na mały testing – wyszłam z istną metamorfozą na głowie w pozytywnym sensie tego znaczenia. Teraz już doskonale wiem, dlaczego cieszą się takimi dobrymi opiniami od wielu osób 🙂 teraz i ja każdemu mogę polecić, ale najlepiej przyjść i samej sprawdzić.read more
Kasia Sadecka
Kasia Sadecka
2018-10-13T11:20:53+0000
Serdecznie dziękuję Natalii za wspaniałą fryzurę ślubną i polecam z całego serca tę fryzjerkę! 🙂 wyczarowała na włosach piękne pasujące do mnie upięcie, o które dużo osób się później pytało;) uspokoiła mnie również miłą rozmową gdy stres dawał się we znaki 🙂 super!read more

  więcej opinii