Opinie

NK pracownia fryzjerska – OPINIE

W naszym salonie szczególnie liczą się relacje z Klientem, dlatego też bardzo zależy nam na 100% zadowoleniu i pełnej satysfakcji z realizowanych przez nas usług. Jest nam bardzo miło, gdy nasze starania mają swoje odzwierciedlenie w tak miłych opiniach.

NK pracownia fryzjerska
5.0
powered by Facebook
Kasia Kornaga
Kasia Kornaga
2020-07-06T23:56:48+0000
Gorąco polecam, najlepszy salon fryzjerski we Wrocławiu ✨ Trafiłam do p. Iwony i jestem bardzo zadowolona z efektów. Kolor wyszedł przepiękny, podcięcie końcówek dokładnie takie, na jakim mi zależało, a włosy po tygodniu od wizyty nadal super się układają, mimo że poza zwykłą codzienną pielęgnacją nic specjalnego z nimi nie robię 🙂 Bardzo dziękuję i na pewno będę wracać.read more
Kamila Wierzbicka
Kamila Wierzbicka
2020-07-01T13:34:16+0000
Pracownia cudna, obsługa fachowa. Polecam. Odcień koloru rudego nałożony na moją głowę przepiękny. Jestem bardzo zadowolona. Kosmetyki do pielęgnacji włosów pachną obłędnie. A dla mnie to bardzo ważny aspekt.read more
Ika Dac
Ika Dac
2020-05-22T10:18:21+0000
To nie tylko pracownia fryzjerska, to również przestrzeń na rozmowy o życiu, o tym co na głowie i w głowie 😀 Polecam z serducha!read more
Iwona Kantor
Iwona Kantor
2020-03-23T22:18:15+0000
Zdecydowanie polecam Pracownię i Natalię, która jest niezastąpioną profesjonalistką a jednocześnie ma artystyczne podejscie do każdej fryzury. To stylistka, fryzjerka i wizjonerka w jednym!!! Mam do niej pełne zaufanie i już od lat jestem stałą klientką Natalii i NK Pracowni Fryzjerskiej i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Dlatego polecam wszystkim z całego serducha❤read more
Violetta Kowalczyk
Violetta Kowalczyk
2020-02-03T19:50:23+0000
Będąc na urlopie we Wrocławiu przypadkiem trafiłam do salonu Pani Natalii. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Profesjonalizm, atmosfera w salonie oraz ogromne umiejętności pani Natalii zachęcają do kolejnych wizyt. Napewno jeszcze nie raz odwiedzę pracownie fryzjerską, mimo że na codzień mieszkam w Bydgoszczy. 😊read more
Adriana Zawiślan
Adriana Zawiślan
2019-12-11T09:40:18+0000
Świetny salon z profesjonalną obsługą. Włosy uratowane po domowym farbowaniu;). Serdecznie polecam
Marti Marti
Marti Marti
2019-11-29T22:36:37+0000
Najlepszy salon we Wrocławiu!!! Wspaniałe miejsce z profesjonalną obsługą. Z całego serca polecam!!!!
Ewelina Ludwiczak
Ewelina Ludwiczak
2019-11-27T18:38:28+0000
Miła i profesjonalna obsługa, zabieg wykonany z ogromną precyzją i starannością. Chodzę tutaj na koloryzację, strzyżenie i zabiegi pielęgnacyjne. To jedyny fryzjer we Wrocławiu, który potrafi ujarzmić moje niesforne włosy. Piękny efekt za każdym razem 🤩😍read more
Magda Ka
Magda Ka
2019-11-11T13:36:09+0000
Wspaniałe miejsce, z cudowną atmosferą a przede wszystkim mega profesjonalną obsługą. Zaproponowane zmiany okazały się strzałem w dziesiątkę. Do tego przed farbowaniem dokładnie omówiłysmy stan moich włosów, no i oczywiście efekt. Cała wizyta była niezwykle relaksująca a efekt przerósł oczekiwania. Pozytywnie oczywiście. Polecam wszystkim których do tej pory stresowały wizyty u fryzjera 😀read more
Marta Fabich
Marta Fabich
2019-08-07T07:43:51+0000
Ja również należę do grona zadowolonych klientek i serdecznie polecam strzyżenie u pani Natalii. Profesjonalne doradztwo i dobór fryzury. Długo szukałam fryzjera we Wrocławiu, który sprawi, że moje dość trudne włosy w końcu będą ze mną współpracowały podczas modelowania. Znalazłam 🙂 i z wielką przyjemnością nalad będę korzystać z usług Pracowni 🙂read more
Ewa Mąkosz
Ewa Mąkosz
2019-08-06T20:35:37+0000
Miejsce , gdzie spotyka się profesjonalizm i wiedzę połączoną artystycznym sercem Natalii…💗
Ola Otłowska
Ola Otłowska
2019-08-02T08:06:13+0000
Polecam ten salon 🙂 Piękne upięcie ślubne, które trzymało się bardzo długo! Nic się nie zepsuło mimo manipulacji z welonem. Super wnętrze i miła atmosfera odstresowały mnie tego dnia 😀read more
Magdalena Burbo
Magdalena Burbo
2019-07-11T08:49:39+0000
Poszłam do pracowni NK z polecenia i polecenie przekazuje dalej bo warto 🙂 Doradztwo i cięcie na najwyższym poziomie. Przemiła obsługa. Wrócę na pewno!read more
Michał TE
Michał TE
2019-02-05T11:26:01+0000
Polecam i dziękuje Darii za super” nieklasyczną fryzurę „ 😉
Kinga Derlatka
Kinga Derlatka
2019-01-17T18:58:11+0000
Umiejętności, poczucie estetyki, dbałość o najmniejsze detale oraz atmosfera panująca w salonie są na najwyższym poziomie. Polecam ❤️read more
Justyna de Bruin
Justyna de Bruin
2018-12-10T12:17:57+0000
Cudowne doswiadczenie! Bardzo mila i profesjonalna obsluga. SPA dla wlosa i dla duszy 🙂 Do Pani Natalii trafilam dzien przed przyjeciem weselnym, moje wlosy byly suche i zniszczone po zabiegach w innym salonie fryzjerskim. Pani Natalia w ciagu godziny przywrocila moje wlosy do dawnego stanu, dzieki czemu fryzura kolejnego dnia wygladala olsniewajaco. Fryzura trzymala sie jeszcze dzien po weselu. Najlepszy zaklad fryzjerski we Wroclawiu, goraco polecam! ☺️read more
Maria Makowska
Maria Makowska
2018-12-09T18:34:49+0000
Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Wykonanie nie dość, że piękne to równie trwałe. Fryzura nawet na drugi dzień była przepiękna. Dziękuje za zjawiskową stylizację. Salon godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona! Pozdrawiam panie 😘read more
Domka Dobrowolska
Domka Dobrowolska
2018-11-17T13:28:15+0000
Super fryzjerki! Doradzają, podpowiadają i służą radą. Wszystko profesjonalnie i widać, że z pasją. Polecam! 😀
Paulina Kuklińska-Kamińska
Paulina Kuklińska-Kamińska
2018-11-08T12:10:07+0000
Piękny salon, fantastyczna atmosfera i profesjonalna obsługa. Pani Julia pomogła uratować nieudane cięcie, dobrala odpowiedni zabieg regenerujący, cała wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Nareszcie znalazłam miejsce, do którego wrócę z przyjemnością 🙂read more
Marta Walicka
Marta Walicka
2018-11-07T20:19:46+0000
Trafiłam do tego salonu po nieudanej koloryzacji, z różnymi odcieniami na moich włosach. Dzięki fachowej pomocy Pani Julii udało się uzyskać zaskakujący efekt – piękny, jednolity kolor. Polecam z całego serca!read more
Marz Ena
Marz Ena
2018-11-06T18:22:33+0000
Poszukiwałam fryzjerki, która pocieniuje moje włosy oraz doradzi w jaki sposób zrobić to najlepiej. Wybrałam się do Pani Ani, która w profesjonalny sposób zajęła się moimi włosami i stworzyła fryzurę, spełniającą moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona z podejścia do Klienta oraz wystroju/atmosfery, która panuje w salonie. Polecam Serdecznie!read more
Beata Hyt
Beata Hyt
2018-10-29T13:07:11+0000
Wybrałam to miejsce ze względu na wiele pozytywnych opinii i całą masę poleceń jakie można znaleźć na facebooku – i się nie zawiodłam. Wyszłam z małą metamorfozą na głowie. Ledwo przekroczyłam próg salonu i od razu usłyszałam pierwsze komplementy od obcych ludzi jak świetnie wyglądam – cudowne uczucie. A jeszcze lepsze jest to, że codziennie patrząc w lusterko mogę powiedzieć sobie to samo 😂 Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu, zwłaszcza takim bojkom jak ja, którzy idąc do fryzjera modlą się o pozytywny efekt końcowy i boją się czy nie wyjdą z wyciętymi „zębami” czy „poziomami” na włosach 😝read more
Judyta Tomczak-Wszelaki
Judyta Tomczak-Wszelaki
2018-10-28T21:39:55+0000
Po przeprowadzce bardzo długo szukałam ‚swojego’ fryzjera we Wrocławiu, szczególnie zależało mi na dobrej koloryzacji i przekonaniu, że mogę liczyć na profesjonalne doradztwo. Bez powodzenia, więc uparcie raz na jakiś czas jeździłam do Łodzi, gdzie zostawiłam swój sprawdzony salon, ale z moim zamiłowaniem do czerwieni i rudości to było zdecydowanie za daleko i za rzadko. Aż trafiłam do pracowni NK. Po kolejnej już wizycie mogę z czysty sercem stwierdzić, że nie muszę dalej szukać. Jest we Wrocławiu ktoś, kto dobrze traktuje moje włosy. Dziękuję, polecam i do zobaczenia pojutrze 😉read more

  więcej opinii